Hakkında yangın kapısı

Wiki Article

Bu doğrultuda talih de özen veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine onat bir şekilde yangın Merdiveni kapısı üretilmelidir.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın bapsı ekseriyetle 60 an, B klası bir yangın kapısı ise 30 zaman boyunca yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Isıya dayanıklı olması ve esrarı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından dolayıdır. İmalat gayrı kapı imalatları kabilinden değildir. Nazarıitibar edilmesi gereken noktalar vardır.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı ürkü amerikan bar kilit sistemidir. Bu mekanizma sayesinde kapı yek bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye esenlanabilir.

120 an dayanikli yangin baplarını ürkü barlı Yangın Çıkış Kapısı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

İzinsiz tasvir, yazı ve video v.b yararlanmaı neticesinde yasal muamele uygulanacaktır. TEKNODEVA

Kullanılan kapı fitili bağırsakin esrar sızdırmazlık şartı yoksa henüz kazançlı kapı fitili kullanılarak elan bozuk üretim katkısızlanabilir.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi müstelzim kaideleri kucakermektedir.

Kötü geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Ayrıca Yangın Kapısının üzerinde kâin panik pas kilit sisteminin de sorunsuz çalıştığından tehlikesiz olunmalıdır.

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçkakımıdır ve sundurma kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Yangın Bapsı Nasıl Tutturulmuşr? Her binanın sahip olduğu düz ve ihtiyacı görüş önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı mütehassıs takımlar aracılığıyla mimarilmaktadır.

Yangın merdiveni yönetmeliği tarafından ele aldatmaınan mevzular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu kadar kriterlerin de fazlasıyla önemle izleme edilmesi gerekmektedir.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına yönlü erdemli nitelikli ısıyla genlehandan yangın fitili kullanılmaktadır.

Report this wiki page